Specialist in dieptereiniging

Multi Project Services facilities B.V.

Over Multi Project Services Facilities B.V

MPS is een snelgroeiende organisatie met landelijke dekking. Met ons hoofdkantoor in Zevenhuizen en diverse mobiele eenheden verspreid door heel Nederland, kunnen wij iedere opdracht op tijd en accuraat oppakken.

MPS is uw betrouwbare partner op het gebied van professionele en specialistische dieptereinigingen. Binnen ons bedrijf bieden we een totaaloplossing aan voor de reiniging en het onderhoud van grootkeukens, sanitair, vetafzuigsystemen en klimaatbeheersingssystemen. Daarnaast staan onze specialisten ook graag voor u klaar op het gebied van advies rondom regelgeving en certificering. Zo houdt u uw kennis op peil en uw bedrijfspand schoon, hygiënisch en veilig.

Om u te kunnen voorzien van een uitstekende dienstverlening, bestaat het team van MPS uitsluitend uit specialisten die hun vak goed verstaan. Uiteraard zijn ze niet alleen in het bezit van de juiste vakkennis, maar beschikken ze ook over alle vereiste certificering en ervaring. Om een optimaal resultaat te garanderen, maken wegebruik van hoogwaardige producten en apparatuur. In combinatie met een kostenbewuste werkwijze is MPS uw professionele partner in dieptereiniging van grootkeukens en sanitair.

Kwaliteit in combinatie met professionaliteit

MPS is een landelijk werkende organisatie. Onze dienstverlening richt zich tot de dieptereiniging van grootkeukens en sanitair voor onder andere kantoorpanden, ziekenhuizen, scholen, horecaondernemingen, verzorgingshuizen en industrie. De organisatiestructuur die we daarbij hanteren is inzichtelijk en adequaat. Dat verzekerd u als klant van een snelle service.

Daarnaast mag u van ons ook een helder advies verwachten over de werkzaamheden die we uitvoeren. Bij Multi Project Services Facilities B.V begrijpen we dan ook als geen ander dat u liever niets aan het toeval overlaat op het gebied van een optimale hygiëne binnen uw onderneming. Om dat te kunnen creëren is specialistische reiniging van essentieel belang. MPS biedt dan ook dé totaaloplossing voor reiniging en onderhoud van grootkeukens, sanitair, klimaatbeheersingssystemen en vetafzuigsystemen.

Klanttevredenheid

Binnen ons bedrijf streven we dan ook continu naar het verbeteren van de dienstverlening. Dit doen we onder meer door het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken. Daarnaast bestaat ons kwaliteitsmanagementsysteem uit een overzicht van de te volgen procedures en de bijbehorende werkomschrijvingen. Dit systeem waarborgt de hoogste kwaliteit. U ontvangt van ons dan ook altijd een maatwerk offerte die geheel is afgestemd op uw wensen en de eisen van uw organisatie.

Erkend leerbedrijf

MPS is tevens een erkend leerbedrijf. Hiermee geven we leerlingen die zich willen specialiseren in dit vakgebied een waardevolle fundering. Als opleider biedt Multi Project Services Facilities B.V leerlingen een unieke ervaring in de praktijk. Zo weten leerlingen precies wat er van hen verwacht wordt na het afronden van de opleiding.

Bij MPS zijn zowel BBL als BOL-leerlingen welkom. Bij een BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) opleiding, is de leerling 4 dagen per week werkzaam op onze werkvloer. 1 dag in de week is gereserveerd voor de schoolopleiding. Een BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) leerling volgt de schoolopleiding 4 dagen per week. Tijdens de opleiding loopt de leerling gedurende een aantal maanden 1 à 2 dagen per week stage bij MPS.

Specialistische reiniging als aanvulling op het HACCP-plan

MPS is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse dieptereinigingen die de hygiëne in grootkeukens ten goede komt. In combinatie met het HACCP-plan binnen uw organisatie voldoet u daarmee aan de gestelde regelgeving. Gezondheidsrisico’s worden met een specialistische reiniging tot een minimum beperkt en zelfs voorkomen. Als organisatie kunt u tevens aantonen dat u zich actief bezighoudt met het beschermen van de voedselveiligheid.

Door onze jarenlange ervaring in het vak zijn wij dé specialist op het gebied van grootkeuken hygiëne. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van bedrijfskeukens en de daarbij behorende vetafzuigsystemen. Ook voor een dieptereiniging van luchtbehandelingssystemen en het herstellen van geïsoleerde kanalen staan we graag voor u klaar. Naast het hygiënisch reinigen van bedrijfskeukens voeren we ook sanitaire dieptereinigingen uit. De dienstverlening van MPS zorgt voor een gezonde werkplek voor uw werknemers en een organisatie die voldoet aan de hygiënische regelgeving.

MPS Multi Project Services

0180 - 63 82 85

0180 - 63 81 50

info@mpsgroep.nl