Kwaliteit staat voorop bij MPS

De kwaliteit van MPS

Het leveren van kwaliteit in de breedste zin van het woord. Dat is één van de belangrijkste speerpunten van MPS. Om dit te allen tijde te kunnen waarborgen, blijven we de kwaliteit van onze dienstverlening continu monitoren en waar nodig verbeteren. Dit ziet u niet alleen terug in de professionaliteit van onze diensten, maar zeker ook in de uitvoering daarvan.

Om dat te kunnen waarborgen werken we bij MPS alleen met echte specialisten die de taal van het vak verstaan. Daarbij blijven we als bedrijf innovatief en kritisch zodat we kunnen blijven bouwen aan doorontwikkeling. Op deze manier zijn we nu én in de toekomst uw betrouwbare partner in dieptereiniging grootkeukens en sanitair.

Gewaarborgde kwaliteit door het VCA-certificaat

Multi Project Services B.V is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat ook onze ervaren medewerkers in het bezit zijn van een VCA-certificaat. Deze richtlijn waarborgt de veiligheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Onze medewerkers hebben dan ook een prima veiligheidsbewustzijn. Daardoor worden vervelende ongevallen voorkomen op de werkvloer voorkomen, blijft de kwaliteit hoog én kan continuïteit daarvan geboden worden.

VCA-gecertificeerd betekent eveneens dat MPS veilig, gezond en volgens de strenge milieu eisen te werk gaat. Ook op deze manier bent u dus altijd verzekerd van een hoge kwaliteit dienstverlening. Naast VCA, (Veiligheid, Gezondheid, Milieu Checklist Aannemers), beschikken we binnen onze organisatie over nog meer waardevolle certificaten. Deze zorgen ervoor dat we u als dienstverlener altijd de kwaliteit kunnen bieden die uw bedrijf nodig heeft:

Kwaliteit verzekerd met VCA en ISO-certificering

Het ISO 9001 certificaat waarborgt u van een professionele en betrouwbare dienstverlening. De levering van kwaliteit blijft hierbij altijd hoog en constant. Daarnaast werk een ISO 9001 certificaat een transparante en heldere werkwijze in de hand.

Het ISO 14001 certificaat geeft aan dat MPS milieubewust werkt binnen haar organisatie. Deze wereldwijde standaard laat zien dat er voldaan wordt aan de wet- en regelgeving op dit gebied. Dat geeft u de zekerheid dat u altijd kunt samenwerken met een professionele partner welke oog heeft voor de milieuprestaties.

De kwaliteitsstandaard van Multi Project Services wordt niet alleen hoog gehouden als het gaat om dienstverlening. Deze hoge standaard ziet u tevens terug in de specialisten en vakmensen waarmee we werken. Dit geldt uiteraard ook voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Ook de producten die daarvoor gebruikt worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarmee biedt MPS een totaaloplossing op het gebied van dieptereiniging voor (groot) keukens, sanitair, luchtbehandelings- en vetafzuigsystemen.

Image