Specialist in dieptereiniging

Multi Project Services facilities B.V.

Dieptereiniging grootkeukens

De grootkeuken van uw horeca onderneming of bedrijfskantine wordt dagelijks intensief gebruikt. Een goede hygiëne en optimale werking van technische apparatuur is daarbij van groot belang. Multi Project Services Facilities B.V is dé specialist op het gebied van dieptereiniging voor grootkeukens, afzuigsystemen en al het bijbehorende sanitair. We bieden u een totaaloplossing als het gaat om een optimale hygiëne op de werkvloer.

Laten reinigen van professionele keukens

De grootkeuken is het hart van een succesvolle horecaonderneming en gewaardeerd onderdeel van menig bedrijf. Dagelijks worden hier de meest uiteenlopende gerechten bereid voor uw gasten en personeel in uw restaurant, grand café of eetzaal. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen zorgt u in uw grootkeuken natuurlijk voor een uitstekende hygiëne. De keuken schoonhouden is naast het bereiden van voedsel immers één van de belangrijkste dagelijkse werkzaamheden.

Als u uw grootkeuken schoon wilt houden volgens de richtlijnen van HACCP, is een oppervlakkige reiniging op den duur niet voldoende. Vuil nestelt zich eenvoudig op moeilijk bereikbare plaatsen. In combinatie met de vaak hoge temperatuur in uw grootkeuken vormt dit vuil een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels.

Achtergebleven voedselresten trekken diverse soorten ongedierte aan in uw professionele keuken. Daarnaast heeft vetaanslag en koolaanslag in de keuken een nadelig effect op de werking van technische apparatuur. Hierbij kunt u denken aan de industriële vaatwasmachine, afzuigkappen, bakplaten en frituur units. Om dit te voorkomen is het laten reinigen van bedrijfskeukens een absolute pre.

Belangrijke voordelen van een dieptereiniging voor uw horecakeuken

Gezond en prettig werk- en leefklimaat voor uw personeel.

Risicobeperking ten aanzien van bacteriën, virussen en voedselvergiftiging.

Werkomgeving zonder kankerverwekkende koolaanslag.

Vereenvoudigt de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Optimaliseert de brandveiligheid in de grootkeuken.

Vergroot de levensduur van technische apparatuur.

Besparing op de onderhoudskosten van keukenapparatuur.

Voorkomt verschillende soorten ongedierte in uw keuken.

Grootkeukens hygiënisch laten reinigen

Multi Project Services Facilities B.V biedt u altijd een compleet en op maat gemaakt plan van aanpak. Deze staat geheel in het teken van het hygiënisch optimaliseren van uw bedrijfskeuken. De dieptereiniging van grootkeukens is binnen ons bedrijf allesomvattend. Moeilijk bereikbaar vuil wordt weggenomen zodat bacteriehaarden en ongedierte geen kans meer krijgen. Naast een schone en hygiënische werkomgeving zorgen we ook voor een hoger rendement van uw keukenapparatuur.

Deze worden ontdaan van kool- en vetaanslag welke een nadelig effect hebben op de gezondheid. Na een specialistische reiniging wordt het apparatuur vakkundig teruggeplaatst. Uiteraard vervangen we ook de vervuilde kitranden die aanwezig is rondom uw keukenapparatuur. Uw bedrijfskeuken is na de vakkundige dieptereiniging van Multi Project Services Facilities B.V weer schoon volgens de normen van HACCP.

De reinigingsspecialist voor horeca en bedrijfskeukens

Multi Project Services Facilities B.V is uw specialist voor het professioneel laten reinigen van horeca, bedrijfs- en grootkeukens. Ook voor een dieptereiniging van het bijbehorende sanitair, keukenapparatuur of de klimaatbeheersing in uw grootkeuken staan we voor u klaar. Zo bent u, uw personeel én uw gasten altijd verzekerd van een optimale hygiëne. Op deze manier kunt u de hoge kwaliteitsstandaard van uw services blijven garanderen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in een professionele dieptereiniging van uw keuken.

MPS Multi Project Services

0180 - 63 82 85

0180 - 63 81 50

info@mpsgroep.nl