Specialist in dieptereiniging

Multi Project Services facilities B.V.

Sanitaire dieptereiniging voor bedrijven

Hygiënisch sanitair binnen een bedrijfsruimte is van groot belang. Het waarborgt de gezondheid van uw werknemers en gasten. Daarbij voorkomt het de verspreiding van schadelijke bacteriën. Een schone toiletruimte is immers hét visitekaartje voor uw onderneming. Multi Project Services Facilities B.V. is gespecialiseerd in sanitaire dieptereiniging en verzorgd tevens het technisch onderhoud van het sanitair.

Laten desinfecteren van de sanitaire ruimte

Zichtbaar en onzichtbaar vuil, zoals zeepresten en kalkafzetting, wordt op professionele wijze verwijderd. Deze bevinden zich vooral op het tegelwerk en in de voegen van het sanitair. Ook aanwezige bacteriën door toedoen van urine worden met onze specialistische reiniging aangepakt. Wat overblijft is een tot in detail gedesinfecteerd schoon sanitair.

Het toilet en de daarbij behorende sanitaire ruimte is de meest bezochte plaats binnen uw onderneming. Vies sanitair is dan ook de meest gehoorde klacht onder werknemers en gasten. Naast onaangename geurtjes brengt een vervuilde toiletruimte ook serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee. Dit wordt veroorzaakt door de groei van bacteriën welke niet altijd met het blote oog waarneembaar zijn.

Een dagelijkse schoonmaakbeurt is vaak niet voldoende om de sanitaire ruimte schoon, fris en hygiënisch te houden. Moeilijk bereikbare plaatsen worden daarbij overgeslagen. Dit heeft als gevolg dat onzichtbare vervuiling zich ophoopt in het voegwerk en op het tegelwerk. Een extra reiniging van het sanitair is dan noodzakelijk. Lastig te reinigen plaatsen, voegwerk en tegels worden door MPS vakkundig gedesinfecteerd.

Een sanitaire dieptereiniging behandeling bestaat uit

Het verwijderen van onzichtbare vervuiling zoals kalkafzetting en zeepresten

Desinfecteren van vloeren en tegels om bacteriegroei en schimmels tegen te gaan

Vervangen van aangetaste en vervuilde kitranden

Specialistisch reinigen van demontabele sanitaire onderdelen

Technisch onderhouden, repareren en vervangen van het sanitair

Specialistische dieptereiniging van het sanitair

Uiteraard wilt u de sanitaire ruimte binnen uw bedrijf of organisatie schoon en hygiënisch houden. Het regelmatig laten reinigen van het sanitair door een specialist is daarvoor noodzakelijk. Bij MPS maken we daarvoor graag een op maat gemaakte offerte. Dit kan variëren van een periodieke specialistische dieptereiniging, tot aan het technisch onderhoud van het sanitair.

Tijdens de reiniging wordt de complete ruimte voorzien van een grondige schoonmaakbeurt. Daarbij worden demontabele onderdelen verwijderd en vakkundig gedesinfecteerd. Bij de terugplaatsing wordt de werking van de onderdelen uitvoerig getest en waar nodig herstelt of nieuw geplaatst. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het vervangen van vervuilde kitranden binnen de ruimte.

De reinigingsspecialist voor dieptereiniging van sanitair

De reiniging van het sanitair omvat het schoonmaken en desinfecteren van wanden, vloeren en sifons. Natuurlijk worden toiletten, wastafels en urinoirs daarbij niet vergeten. Daarmee biedt MPS dé totaaloplossing als het gaat om het desinfecteren en reinigen van sanitaire ruimtes binnen uw onderneming.

MPS Multi Project Services

0180 - 63 82 85

0180 - 63 81 50

info@mpsgroep.nl