Specialist in dieptereiniging

Multi Project Services B.V.

Reinigen van luchtbehandelings systemen

Het professioneel laten reinigen van luchtbehandelingssystemen binnen uw bedrijfsruimte is van groot belang. Het waarborgt de gezondheid van uw werknemers en zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Bij Multi Project Services B.V. bieden we daarvoor dé totaaloplossing.

Luchtbehandelingssystemen hygiënisch laten reinigen

Met een gespecialiseerde reiniging, onderhoud en diagnostiek houdt u de klimaatinstallatie in perfectie conditie. Het verspreiden van ziektekiemen en stof wordt daarmee voorkomen. Door de aanvoer van zuivere lucht biedt u uw medewerkers een prettig en gezond werkklimaat. Ziekteverzuim wordt op deze manier effectief teruggedrongen.

Het kunnen bieden van een gezonde werkomgeving is voor een bedrijf of onderneming van groot belang. Goed onderhouden en schone luchtbehandelingssystemen zijn daarbij onmisbaar. Ze zorgen voor de aanvoer van zuivere lucht op de werkvloer en zuigen vervuilde lucht af. Zo wordt de luchtkwaliteit optimaal gehouden. Toch zijn deze klimaatbeheersingssystemen gevoelig voor vervuiling.

Bij een slecht onderhoud voorzien ze de werkruimte juist van onzuivere lucht. Ziektekiemen, bacteriën en schimmels hebben op deze manier vrij spel. Ze hebben een directe invloed op de gezondheid van uw medewerkers en gasten. Dit resulteert vaak in overmatig ziekteverzuim en personeel dat klaagt over zere ogen en keel. Bij MPS zijn we gespecialiseerd in het hygiënisch onderhoud van diverse lucht- en klimaatbeheersingssystemen.

Hierbij kunt u denken aan het desinfecteren, reinigen en (preventief) onderhouden van een luchtbehandelingskast, luchtbehandelingskanalen, ruimtes en aanwezige apparatuur. Ook voor een algemene inspectie van het complete afzuigsysteem staan we graag voor u klaar. Uiteraard volgen we hierbij de regelgeving voor de reiniging van luchtbehandelingssystemen. 

De werkzaamheden die we uitvoeren kunnen bestaan uit

Inspecteren van het systeem voor klimaatbeheersing

Grondig reinigen van de luchtkanalen, airco's en condensors

Luchtbehandelingskasten re-conditioneren en chemisch reinigen

Het specialistisch desinfecteren van bijbehorende ruimtes en apparatuur

Vervanging van luchtfilters op periodieke basis

Het uitvoeren van diverse diagnostische werkzaamheden

Wanneer is mijn luchtbehandelingssysteem vies?

Uw luchtbehandelingssysteem is vies wanneer deze vervuilde lucht in de betreffende ruimte blaast. Deze vervuiling is, op vervuilde plafondroosters na, niet altijd zichtbaar met het blote oog. Vaak krijgt uw personeel met ziekteverzuim te maken als het luchtafzuigsysteem vervuild is. Bacteriën, schimmels en virussen worden bij een vieze klimaatinstallatie verspreid over de werkvloer. Dit kan resulteren in pijnlijke ogen, een zere keel of een virusinfectie zoals verkoudheid.

De reinigingsspecialist voor luchtbehandelings systemen

Het periodiek chemisch en hygiënisch laten reinigen van uw luchtbehandelingssystemen is daarom van groot belang. Het voorziet uw werknemers en gasten een gezonde omgeving. Het ziekteverzuim wordt daardoor sterk gereduceert. Het professioneel laten reinigen van uw luchtbehandelingssystemen heeft tevens een positieve invloed op de productiviteit van uw medewerkers. MPS staat hierin graag voor u klaar. Dit doen we door het aanbieden van een volledig onderhoudsprogramma dat de klimaatbeheersingssystemen binnen uw onderneming in optimale conditie houdt.

MPS Multi Project Services
0180 - 63 82 85
0180 - 63 81 50
info@mpsgroep.nl