Specialist in dieptereiniging

Multi Project Services facilities B.V.

Reinigen van luchtbehandelings systemen

Het professioneel laten reinigen van luchtbehandelingssystemen binnen uw bedrijfsruimte is van groot belang. Het waarborgt de gezondheid van uw werknemers en zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Bij Multi Project Services Facilities B.V. bieden we daarvoor dé totaaloplossing.

Luchtbehandelingssystemen hygiënisch laten reinigen

Met onze gespecialiseerde reiniging, onderhoud en diagnostiek zorgen wij ervoor dat uw klimaatinstallatie in perfecte conditie blijft. Dit voorkomt de verspreiding van ziektekiemen en stof. Door het leveren van zuivere lucht creëert u een prettig en gezond werkklimaat voor uw medewerkers, wat resulteert in een effectieve vermindering van ziekteverzuim.

Wij begrijpen dat een gezonde werkomgeving cruciaal is voor elk bedrijf. Daarom is het essentieel dat luchtbehandelingssystemen goed onderhouden en schoon zijn. Deze systemen zorgen voor de aanvoer van zuivere lucht en de afvoer van vervuilde lucht, waardoor de luchtkwaliteit optimaal blijft. Helaas zijn deze systemen gevoelig voor vervuiling.

Slecht onderhouden systemen kunnen juist onzuivere lucht verspreiden, waardoor ziektekiemen, bacteriën en schimmels vrij spel krijgen. Dit heeft een directe negatieve invloed op de gezondheid van uw medewerkers en gasten, wat vaak leidt tot overmatig ziekteverzuim en klachten over zere ogen en keel.

Bij MPS facilities BV zijn we gespecialiseerd in het hygiënisch onderhoud van diverse lucht- en klimaatbeheersingssystemen. Onze diensten omvatten onder andere het reinigen en (preventief) onderhouden van luchtbehandelingskasten en luchtbehandelingskanalen. Daarnaast bieden we ook algemene inspecties van complete afzuigsystemen aan.

Onze werkwijze begint met een grondige inspectie waarbij we de vervuiling en het systeem in kaart brengen. Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte met vooraf een fotorapportage. Na de werkzaamheden voorzien we u wederom van een uitgebreide fotorapportage en een certificaat als bewijs van de uitgevoerde diensten. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw klimaatinstallatie in topconditie blijft en uw werkomgeving gezond en aangenaam is.

De werkzaamheden die we uitvoeren kunnen bestaan uit

Inspecteren van het systeem voor klimaatbeheersing

Grondig reinigen van de luchtkanalen, airco's en condensors

Luchtbehandelingskasten re-conditioneren en chemisch reinigen

Het specialistisch desinfecteren van bijbehorende ruimtes en apparatuur

Vervanging van luchtfilters op periodieke basis

Het uitvoeren van diverse diagnostische werkzaamheden

Wanneer is mijn luchtbehandelingssysteem vies?

Uw luchtbehandelingssysteem is vies wanneer deze vervuilde lucht in de betreffende ruimte blaast. Deze vervuiling is, op vervuilde plafondroosters na, niet altijd zichtbaar met het blote oog. Vaak krijgt uw personeel met ziekteverzuim te maken als het luchtafzuigsysteem vervuild is. Bacteriën, schimmels en virussen worden bij een vieze klimaatinstallatie verspreid over de werkvloer. Dit kan resulteren in pijnlijke ogen, een zere keel of een virusinfectie zoals verkoudheid.

De reinigingsspecialist voor luchtbehandelings systemen

Het periodiek chemisch en hygiënisch laten reinigen van uw luchtbehandelingssystemen is daarom van groot belang. Het voorziet uw werknemers en gasten een gezonde omgeving. Het ziekteverzuim wordt daardoor sterk gereduceert. Het professioneel laten reinigen van uw luchtbehandelingssystemen heeft tevens een positieve invloed op de productiviteit van uw medewerkers. MPS staat hierin graag voor u klaar. Dit doen we door het aanbieden van een volledig onderhoudsprogramma dat de klimaatbeheersingssystemen binnen uw onderneming in optimale conditie houdt.

MPS Multi Project Services

0180 - 63 82 85

0180 - 63 81 50

info@mpsgroep.nl