Onze dieptereinigings diensten

Ons team van toegewijde specialisten staat klaar voor al uw specialistische dieptereinigings opdrachten en vraagstukken.

 

Dieptereiniging grootkeukens

De grootkeuken is het kloppend hart van uw (horeca) onderneming of organisatie. Zeker tijdens het bereiden of verwerken van voedsel is hygiëne van groot belang. Specialistische dieptereiniging is dan ook van essentieel belang om de grootkeuken vrij van bacteriën en schimmels te kunnen houden. De dienstverlening van MPS verzorgt een professionele reiniging van zowel de grootkeuken omgeving als het aanwezige apparatuur. Hierbij kunt u denken aan afzuigkappen, bakplaten, frituur- en koel en vriesunits.
Lees verder »

meer over dieptereiniging grootkeukens

Dieptereiniging sanitair

Hygiënisch en schoon sanitair is van groot belang. Niet alleen voor medewerkers, maar zeker ook voor uw gasten en bezoekers. Met een specialistische en periodieke dieptereiniging van het sanitair wordt onaangename geuren en bacteriegroei voorkomen. MPS verzorgt sanitaire dieptereiniging voor o.a urinoirs, toiletten, wastafels wanden en vloeren.
Lees verder »

meer over dieptereiniging sanitair

Reinigen luchtbehandelingsystemen

Een hoge luchtkwaliteit is belangrijk om een gezonde werkomgeving te kunnen waarborgen. Een goede reiniging en onderhoud van het luchtbehandelingssysteem draagt hieraan bij. Ziektekiemen, schimmels en andere vervuiling krijgen op deze manier geen kans om zich via de binnenlucht te kunnen verspreiden. MPS is gespecialiseerd in het reinigen van luchtbehandelingskanalen, airco’s en condensors. Ook voor preventief onderhoud en een re-conditionering van luchtbehandelingskasten staan we voor u klaar.
Lees verder »

meer over reiniging luchtklimaatsytemen

Reinigen vetkanalen

Het specialistisch laten reinigen van vetkanalen vergroot de brandveiligheid, verbeterd de luchtkwaliteit en zorgt voor een optimale hygiëne. Vetafzetting, vuil en schimmels krijgen op deze manier geen kans. Daarnaast draagt het laten reinigen van de vetkanalen bij aan de capaciteit van uw apparatuur en voldoet u aan de strenge eisen van verzekeraars.
Lees verder »

meer over reiniging vetafzuigkanalen

Herstellen geïsoleerde kanalen

MPS is gespecialiseerd in het herstellen van geïsoleerde kanalen. Deze luchtkanalen zorgen voor de aanvoer van schone lucht binnen uw onderneming. Na verloopt van tijd kan de toplaag van het aangebracht isolatiemateriaal slijtage gaan vertonen. Schadelijke glasvezels worden dan via het kanaal de werkvloer opgeblazen waar ze voor diverse huidirritaties kunnen zorgen. Voor het professioneel laten herstellen van geïsoleerde kanalen staan we dan ook graag voor u klaar.
Lees verder »

meer over herstellen geïsoleerde kanalen