Specialist in dieptereiniging

Multi Project Services Facilities  B.V.

Certificeringen van MPS

Binnen Multi Project Services Facilities  B.V werken we met een aantal belangrijke pijlers. Op deze manier kunnen we onze dienstverlening met de hoogste kwaliteit, veiligheid en milieubewustheid uitvoeren. Daarnaast is MPS in het bezit van de benodigde certificering. Daarmee houden we de kwaliteitsstandaard binnen ons bedrijf hoog. Als klant geeft dit u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbare en professionele partner.

VCA certificaat

Een VCA-certificaat is een richtlijn waarmee de veiligheid op de werkvloer én tijdens werkzaamheden gewaarborgd is. Daarnaast geeft het aan dat zowel MPS als haar werknemers voldoen aan alle eisen van de veiligheidsregelgeving. De afkorting VCA staan dan ook voor Veiligheid-Gezondheid-Milieu Checklist Aannemers. Kort samengevat geeft deze certificering u als klant de volgende zekerheden:

  • Zekerheid: de werkzaamheden die worden verzorgd door MPS worden veilig en geheel volgens planning uitgevoerd.
  • Continuïteit: door een hoog veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers kunnen ongevallen en schade voorkomen worden. Op deze manier wordt de continuïteit tijdens werkzaamheden veiliggesteld en gewaarborgd.
  • Tijd efficiëntie en gemak: doordat de werkzaamheden volgens de VCA-regelgeving worden uitgevoerd, hoeft u zelf geen veiligheidscontroles meer uit te voeren.

ISO 9001 certificaat

Een ISO 9001 certificaat is een Internationaal begrip als het aankomt op kwaliteitsmanagement. Deze certificering is een directe maatstaf voor het waarborgen van de kwaliteit binnen MPS. Niet alleen op het gebied van dienstverlening, maar ook in de aanlevering van producten. Deze ISO (International Standardization Organization) certificering geeft u als klant de zekerheid van een continue verbetering van de kwaliteit die geleverd wordt. Zo blijven we diensten leveren die geheel aan uw wensen voldoen:

  • Betrouwbare en professionele dienstverlening.
  • Constante levering van kwaliteit in zowel diensten als producten.
  • Transparante en heldere werkwijze.

ISO 14001 certificaat

Een ISO 14001 certificaat waarborgt milieubewust werken binnen de organisatie. Deze norm betreft een wereldwijde standaard. De certificering geeft aan dat MPS voldoet aan de wet- en regelgeving op dit gebied, als wel over een beheersing van eventuele milieu risico’s. Het certificaat geeft tevens aan dat er binnen de organisatie veel aandacht wordt besteed aan de milieuprestaties. Als klant kunt u daarom rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Samenwerken met een milieubewuste partner in dienstverlening.
  • Werkzaamheden die worden uitgevoerd met aandacht voor het milieu.