MVO beleid van MPS

MVO

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het in acht nemen van duurzaam ondernemen valt voor Multi Project Services B.V ook onder deze noemer. Dat betekent dat we onze economische prestaties uitvoeren met respect voor de mens en de maatschappij. Uiteraard voeren we deze prestaties uit binnen de ecologische randvoorwaarden. Deze werkwijze wordt ook wel de triple-p benadering genoemd waarbij de afkorting staat voor Profit, People en Planet.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In de huidige maatschappij speelt verantwoord en duurzaam ondernemen een steeds grotere rol. Het vinden van de juiste balans tussen prestaties, de mensheid en de zorg voor onze aarde is daarbij van essentieel belang. Een goede balans tussen deze drie pijlers zorgt voor een verbetering van de bedrijfsprestaties, waar ook de samenleving van kan profiteren.

Binnen de bedrijfscultuur van MPS hechten we dan ook veel waarde aan verantwoord ondernemen. De verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt passen we binnen onze onderneming dan ook op verschillende manieren toe. Niet alleen op het gebied van dienstverlening, maar ook bij bedrijfsprocessen zoals communicatie en administratieve organisatie. Binnen onze onderneming passen we MVO op de onderstaande manieren toe:

  • uitgaand telefoonverkeer via VOIP-oplossingen
  • minimaal papierverbruik en printergebruik door digitale toepassingen

Binnen MPS maken we gebruik van een VOIP-oplossing als het gaat om uitgaand telefoonverkeer. Dat betekent dat we geen gebruik maken van een telefooncentrale. Op zijn beurt zorgt dit weer voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik binnen het bedrijf. Daarnaast hoeft er met een hosted VOIP-oplossing niet meer geïnvesteerd te worden in hardware. Deze hardware raakt na verloop van tijd verouderd waardoor vernietiging, en dus vervuiling, noodzakelijk is.

Ook wordt er binnen de onderneming bewust omgegaan met het verbruik van papier. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van digitale oplossingen. Zo worden informatie, offertes en andere communicaties veelal digitaal uitgevoerd via mailverkeer. Met een minimalisering van het papierverbruik wordt ook het gebruik van de printer aanzienlijk gereduceerd.

Innoveren en ontwikkelen

Bij Multi Project Services B.V streven we voortdurend naar het verbeteren en uitbreiden van de MVO-processen. Niet alleen binnen onze bedrijfscultuur, maar ook in de zakelijke dienstverleningen die we bieden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een proces dat voortdurend veranderd. Op het gebied van profit richt deze vorm van ondernemen zich op winst in de breedste zin van het woord. Want, ook het continu innoveren en doorontwikkelen van de bedrijfsprocessen zijn van wezenlijk belang. Door deze groei en ontwikkeling kan MPS u nog beter van dienst zijn. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen we immers samen.

Image