Het Kurhaus in Scheveningen moest ontruimd worden wegens een grote brand

Zevenhuizen, 10 maart 2017

Afgelopen woensdag moest het Kurhaus in Scheveningen ontruimd worden wegens een grote brand. Het vuur zou zijn ontstaan in een frituur in het Topkapi restaurant, een lunchroom onder het Kurhaus.

Brand kan vele oorzaken hebben maar veel storingen zijn vaak terug te herleiden uit achterstallig onderhoud of vuile filters en/of afzuigkanalen. Naast dat brand al zoveel schade aanricht, richt het ook schade in de omgeving. Want wanneer de luchtbehandelings installatie tijdens een brand aanstaat, zal de rook door de afzuigkanalen afgezogen worden, hierdoor zullen deze kanalen door rook en roet verontreinigd zijn. Een grote toename van micro-organismen toxines of antifonen kan aanleiding geven tot klachten of ziekteverschijnselen.

Vergeet daarom niet om op tijd uw vetkanalen en luchtkanalen te reiniging. Multi Project Services is uw betrouwbare partner op het gebied van specialistische reiniging want wist u dat uw brandverzekering in vele gevallen niets uitkeert wanneer uw luchtbehandelingssysteem of vetafzuigsysteem niet periodiek onderhouden is of gereinigd is?

Bovendien gaat 90% van de organisaties die te maken heeft gehad met een brand helaas binnen 2 jaar na de brand failliet. Heeft u nog meer redenen nodig om ons te bellen?

Wij staan voor u klaar…

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/112-van-nl/2017/kurhaus-scheveningen-ontruimd-wegens-brand/