Reinigen vetkanalen

Multi Project Services is uw partner voor het reinigen van vetkanalen en vetafzuigkanalen.

In de vetkanalen of vetafzuigkanalen in de keuken van uw restaurant ontstaat door bakken vetafzetting die de kans op brand in het vetkanaal of vetafzuigkanaal fors verhoogd. Behalve vetafzetting hebben ook (on)zichtbaar stof, vuil, schimmels en bacteriën een nadelig effect op de hygiëne. Veel verzekeraars hebben in hun polis staan dat het vetkanaal en de motor jaarlijks gereinigd dienen te worden door een gespecialiseerd bedrijf.

Om een optimale brandveiligheid te garanderen is een periodieke reiniging van de complete afzuiginstallatie bestaande uit de ventilator, de kanalen en de afzuigkap noodzakelijk. Op deze manier wordt vet, stof en andere vervuiling verwijderd zodat het brandgevaar afneemt. Na reiniging ontvangt u een certificaat van reiniging door Multi Project Services B.V. Een bewijs dat u het vetkanaal hygiënisch en brandtechnisch in een goede staat laat houden door een gespecialiseerd bedrijf:

Wilt u weten in welke mate uw ventilatiekanalen zijn vervuild? Dan kunt u een afspraak plannen met één van onze ervaren adviseurs. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie van uw vetkanalen u krijgt hierbij ook een fotorapportage bij.

Waarom is reinigen van de afzuiginstallatie in de keuken noodzakelijk?

  • Zorgt voor een verbeterde brandveiligheid
  • U bent gedekt voor uw verzekering in geval van brand
  • Optimale hygiëne in de keuken
  • Betere luchtkwaliteit
  • Geen teruggang van de capaciteit van uw installatie

                                        Voor                                         Na