Gevelonderhoud

gevelMulti Project Services is uw partner in specialistische reiniging, renovatie en onderhoud gevels.

De gebruikte natuurlijke materialen in de gevels hebben de eigenschap om door weer en milieu invloeden sterk te vervuilen waardoor het aangezicht van het gebouw niet meer de uitstraling heeft welke beoogd wordt. De gevel is het eerste visitekaartje van uw gebouw en daarom bepalend voor de eerste indruk van uw gebouw en bedrijf.

Multi Project Services is de aangewezen specialist voor alles wat nodig is om een bestaande gevel weer in optimale staat te verkrijgen. Alle vormen van reiniging beheersen wij alsmede het hakken en voegen, impregneren, conserveren kunststof en aluminium kozijnen en graffitiverwijdering.

De gevel wordt niet alleen gereinigd maar als het nodig is worden ook de voegen vervangen. Denk hierbij aan door regen en vorst slecht geworden voegen, het verwijderen van roest en het vervangen van kapotte stenen.

Naast het reinigen en renoveren van de gevel is het mogelijk om deze te impregneren om te beschermen tegen vocht en of graffiti.

Multi Project Services werkt uitsluitend met VCA gecertificeerd personeel. Een garantie voor u dat alles uitgevoerd wordt volgens de strenge milieu- en arboregels. Een eigen hoogwerker, meerdere hogedruk units, waterzuiverings units etc. staan onze medewerkers ter beschikking.

Multi Project Services bespreekt graag de mogelijkheden met u.