Dieptereiniging van sanitair

Multi Project Services BV is gespecialiseerd in de periodieke dieptereiniging van sanitair. Middels een op maat gemaakte overeenkomst zorgen wij ervoor dat uw sanitaire ruimtes hygiënisch, fris en in technisch optimale staat blijven. Onder een dieptereiniging wordt verstaan het zich ontdoen van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging zoals: zeepresten maar ook kalkafzetting en bacteriën die zich voornamelijk in de voegen en op het tegelwerk hebben genesteld (door o.a. urine).

Voor een optimale hygiëne is dagelijks onderhoud niet voldoende

De staat van het sanitair wordt door veel werknemers en klanten gezien als een grote ergernis. Hoe goed de sanitaire ruimtes ook dagelijks schoon gemaakt worden door het reguliere schoonmaakbedrijf. Niet zichtbare en moeilijk bereikbare plaatsen worden hierin vaak niet meegenomen. Hierdoor ontstaat er grote vervuiling die ongewenste geuren en bacteriegroei teweeg brengen. Naast dieptereiniging kan Multi Project Services BV ook materialen leveren die ervoor zorgen dat uw sanitaire ruimtes weer het visitekaartje zijn van uw organisatie.

Wat doet Multi Project Services BV tijdens een dieptereiniging van uw sanitair?

Tijdens de dieptereiniging wordt de totale sanitaire ruimte grondig gereinigd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toiletten, wastafels, urinoirs, sifons, wanden en vloeren. Demontabele onderdelen worden gedemonteerd , gereinigd en weer gemonteerd. De werking van de onderdelen wordt getest. Loszittende toiletbrillen worden vastgezet. Indien nodig worden beschadigde of niet goed werkende onderdelen gedemonteerd en vervangen.